Stii de la Alcedo!

  1. Nu de putine ori in camp s-a vazut diferenta dintre o cultura fertilizata localizat cu ingrasaminte starter si o cultura fertilizata clasic. Pentru un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante mai viguroase, va recomandam StartMax HPA, noul fertilizant starter microgranulat pentru o gama larga de culturi. In imagine se poate observa diferenta intre o sola fara fertilizare la semanat si una fertilizata. Detalii, aici.
  2. Buruienile pot compromite culturile agricole, daca nu se iau masuri corecte si la timp. Pentru cultura de porumb, specialistii ALCEDO recomanda pachetul tehnologic DUO PRINCIPAL VECTOR, o solutie rentabila pentru combaterea buruienilor graminee anuale si perene, dar si a buruienilor cu frunza lata din culturile de porumb. Cum actioneaza aceste produse? Vezi aici.
  3. Pentru a avea o eficacitate ridicata in combaterea buruienilor din culturile de grau, trebuie ales foarte bine momentul optim de aplicare a erbicidelor: cand buruienile au sensibilitatea cea mai mare. Pentru controlul buruienilor monocotiledonate anuale din cultura de grau, specialistii ALCEDO recomanda erbicidul FENOVA SUPER, un graminicid dedicat protejarii cerealelor, selectiv pentru cultura datorita safenerului incorporat in formulare. Detalii, aici.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.