Alege FENOVA SUPER pentru controlul buruienilor monocotiledonate anuale din cultura de grau

Pentru a avea o eficacitate ridicata in combaterea buruienilor din culturile de grau, trebuie ales foarte bine momentul optim de aplicare a erbicidelor: cand buruienile au sensibilitatea cea mai mare.

Pentru controlul buruienilor monocotiledonate anuale din cultura de grau, specialistii ALCEDO recomanda erbicidul FENOVA SUPER, un graminicid dedicat protejarii cerealelor, selectiv pentru cultura datorita safenerului incorporat in formulare. In plus, ofera control optim al buruienilor monocotiledonate anuale de importanta economica majora, cum sunt Apera spica-venti sau Avena spp..

Foarte importanta este perioada de aplicare care depinde in primul rand de stadiul de dezvoltare al buruienilor. Controlul maxim se obtine cand buruienile au 2 – 3 frunze si pana la sfarsit de infratire.

Produsul are cateva stadii distincte de actiune, dupa cum urmeaza: dupa 1-3 zile de la aplicare plantele susceptibile isi opresc cresterea, dupa 7-14 zile cloroza tesuturilor devine evidenta, la 10-30 de zile de la data tratamentului tesuturile clorotice devin necrotice si buruienile mor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.