Despre noi

Compania ALCEDO este distribuitor național de inputuri, servicii și echipamente pentru agricultură, cu acoperire națională. ALCEDO a fost înființată în 1990 și are astăzi o echipă de profesioniști, care au crescut și s-au format odată cu business-ul ALCEDO, ajungând printre cei mai buni specialiști din țară.

Peste o treime din fermierii români se bazează pe noi.

Portofoliu ALCEDO

ALCEDO pune la dispoziția fermierilor români un portofoliu complet și complex. Acesta este adaptat tehnologiilor din fiecare fermă, pentru a putea face față tuturor cerințelor și provocărilor, fie că sunt legate de tranziția către o agricultură sustenabilă sau de modificările aduse de schimbările climatice. Acest portofoliu cuprinde atât produse pentru protecția plantelor și seminte de la cei mai mari jucători la nivel mondial, precum Adama, BASF, Bayer, Corteva, FMC, Lidea, KWS, Nufarm, RAGT, Sumi Agro, Syngenta etc., cât și îngrășăminte, servicii și echipamente dedicate agriculturii de precizie.

Rețeaua logistică

Activitatea de distribuție este sprijinită de existența unei rețele de depozite așezate strategic, pentru ca marfa să fie livrată în cel mai scurt timp către fermieri, dar și de o „flotă” de transport consistentă. Totodată, sunt deservite un număr mare de fitofarmacii partenere, printre care unele în proprietatea ALCEDO. Mai mult, pentru preluarea de produse agricole, compania deține silozuri, oferind astfel și servicii post-vanzare.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, compania se implică în finanțarea propriilor clienți.

Echipa ALCEDO

Istoria unui brand puternic, cum este ALCEDO, se scrie și datorită echipei. De-a lungul anilor, compania și-a format o echipa de profesioniști, care au crescut și s-au format odată cu business-ul ALCEDO, ajungând printre cei mai buni specialiști din țară. Managementul ALCEDO este reprezentat de oameni pasionați de munca lor, dornici de performanță și conștienți de faptul că succesul se construiește cu îndrazneală și profesionalism. Majoritatea dintre ei sunt în companie înca de la începuturi, iar acest lucru dovedește seriozitatea și calitatea lor, precum și respectul ALCEDO față de angajați.

  • Echipa de management

    Managementul ALCEDO este reprezentat de oameni pasionați de munca lor, dornici de performanță și conștienți de faptul că succesul se construiește cu îndrazneală și profesionalism.

  • Echipa de vânzări

    Echipa de vânzări la nivel național este formată din zeci de specialiști care contribuie prin ambiție și perseverență la succesul companiei. Este o echipa de specialiști foarte bine pregătiți, capabili să acorde consulțantă agricolă.

Standardele de calitate

Standardele de calitate ale activității ALCEDO sunt demonstrate și prin faptul că deținem certificatele ISO 9001:2000 și 14001:2004.

Grupul ALCEDO

Grupul ALCEDO are în componența sa 3 firme: ALCEDO - cel mai mare distribuitor național de produse de protecția plantelor, ALCHIMEX – cel mai mare formulator local de produse de protecția plantelor și GEEA- agenție de publicitate și editură.

Despre Sumitomo Corporation

Din 2011, Sumitomo Corporation a investit în România, preluând acțiunile grupului ALCEDO. Cu o istorie de aproape 100 de ani, Sumitomo Corporation este una din cele mai mari companii din Japonia și din lume. Compania desfășoară activități în mai multe domenii, precum: produse metal, sisteme de transport și construcții, mediu și infrastructură, media, stil de viață aferent bunurilor și serviciilor, resurse minerale, energii, produse chimice și electronice.

Din 2011, Sumitomo Corporation a investit în România, preluând acțiunile grupului ALCEDO.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.