Un nou fertilizant iscusit pentru rasarire viguroasa si rapida a plantelor

Nu de putine ori in camp s-a vazut diferenta dintre o cultura fertilizata localizat cu ingrasaminte starter si o cultura fertilizata clasic.

Pentru un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante mai viguroase, va recomandam StartMax HPA, noul fertilizant starter microgranulat pentru o gama larga de culturi.

Fata de formulele standard, StartMax HPA stimuleaza dezvoltarea viguroasa a radacinilor si absorbtia cationilor din sol (calciu, magneziu, fier, mangan, zinc), asigurand un start maxim al culturilor agricole.

Fertilizantul prelungeste disponibilitatea pentru plante a fosforului aplicat cu pana la 30% fata de produsele standard, disponibilizeaza calciul, magneziul, fierul, zincul si manganul din sol, stimuleaza cresterea si dezvoltarea plantelor, in special a radacinilor si tulpinilor precum si fecundarea florilor. Contine zinc usor disponibil, element esential pentru inradacinarea rapida si dezvoltarea viguroasa a tinerelor plantute.

Cum in multe zone ale tarii ploaia intarzie sa apara, trebuie sa stim ca o radacina puternica imbunatateste rezistenta la seceta. Pentru a avea plante puternice si tolerante la seceta, cu o crestere mai buna, avem nevoie de radacini puternice.

Pe de alta parte, vremea nu este la fel in toate zonele tarii. Acolo unde avem exces de umiditate, mai ales in primaverile reci, culturile vor avea o rasarire mai rapida, rezultand plante uniforme si bine inradacinate, capabile sa reziste factorilor de stres abiotic si sa produca recoltele scontate.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.