DUO PRINCIPAL VECTOR – pachetul iscusit pentru combaterea buruienilor din cultura de porumb

Scris de Echipa Alcedo

Buruienile pot compromite culturile agricole, daca nu se iau masuri corecte si la timp.

Pentru cultura de porumb, specialistii ALCEDO recomanda pachetul tehnologic DUO PRINCIPAL VECTOR, o solutie rentabila pentru combaterea buruienilor graminee anuale si perene, dar si a buruienilor cu frunza lata din culturile de porumb.

Principal este un erbicid selectiv pentru porumb, flexibil in aplicare pana la 8 frunze ale porumbului. Dupa aplicare, buruienile sensibile se opresc din crestere, urmeaza decolorarea si necrozarea nervurilor dupa 5-10 zile, iar distrugerea completa dureaza pana la trei saptamani. Dupa 4-6 ore de la aplicare, erbicidul nu mai este spalat de ploaie. Doza recomandata este de 90 g/ha.

Vector este un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb si se aplica in stadiul de 4-6 frunze. In doza de 0.4 l/ha combate in procent mai mare de 95% buruienile aflate in primele faze de vegetatie. De asemenea, asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.) chiar si in stadii avansate de dezvoltare si are o eficacitate foarte buna in combaterea palamidei (Cirsium arvense). Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0.6 l/ha.

Gama completa de PACHETE ISCUSITE pentru PORUMB este disponibila aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.