Tu stii ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati AMPRENTA DE CARBON?

Intra in programul “FERMIERUL ISCUSIT! Tranzitia catre durabilitate” si verifica cat de pregatit esti pentru a intra in piata de carbon.

Tranzitia insemna pregatirea fermelor pentru a ajunge la un bilant de carbon negativ – adica sa stocheze mai mult carbon decat emit – care ulterior se poate tranzactiona pe piata de carbon. Majoritatea fermierilor pot contribui major la stocarea de carbon in sol, adaptandu-si tehnologia la nivel de ferma pentru a proteja solul in mod continuu si eficient.

Daca esti curios sa afli informatii despre primul audit de carbon incheiat, click aici.

Tu esti pregatit sa incluzi in ferma ta practici de agricultura durabila?

Noi te putem ajuta! Ai posibilitatea sa alegi unul dintre cele 2 pachete de Audit Carbon puse la dispozitie de ALCEDO:

Varianta Basic

  • Cunoasterea fermei (evaluarea sistemelor de productie, de lucrari ale solului, de fertilizare si evaluarea productiei)
  • Propunerea unui program de tranzitie personalizat

Varianta Premium

  • Cunoasterea fermei (evaluarea sistemelor de productie, de lucrari ale solului, de fertilizare si evaluarea productiei)
  • Propunerea unui program de tranzitie personalizat
  • Audit Bilant Carbon (indicatori de rentabilitate pe cultura, indicatori de carbon pe cultura, indicatori ai agriculturii regenerative, 2 vizite in ferma ale specialistilor)

Pentru mai multe detalii si inscrieri -> https://alcedo.ro/agricultura-conservativa/.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.