Am incheiat primul Audit Carbon din cadrul programului “FERMIERUL ISCUSIT! Tranzitia catre durabilitate”

Ne bucuram sa va anuntam ca am incheiat primul Audit Carbon din cadrul programului “FERMIERUL ISCUSIT! Tranzitia catre durabilitate” .

Rezultatele sunt uimitoare!

Intr-o ferma de 800 ha, unde in sezonul 2020-2021 s-au cultivat grau, floarea soarelui, porumb, mazare, rapita, popcorn, in, naut, bob, fasole si lucerna, s-au stocat 1646 tone de carbon si au fost emise doar 945 tone de dioxid de carbon.

Asta inseamna un bilant negativ de 701 tone de carbon, pentru 800 ha, adica fermierul nostru a stocat 0,87 tone de carbon / hectar in sezonul 2020-2021.

Tu stii ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati AMPRENTA DE CARBON?

Noi te putem ajuta! Ai posibilitatea sa alegi unul dintre cele 2 pachete de Audit Carbon puse la dispozitie de ALCEDO:

  1. Varianta Basic
   • Cunoasterea fermei (evaluarea sistemelor de productie, de lucrari ale solului, de fertilizare si evaluarea productiei)
   • Propunerea unui program de tranzitie personalizat

 

  1. Varianta Premium
   • Cunoasterea fermei (evaluarea sistemelor de productie, de lucrari ale solului, de fertilizare si evaluarea productiei)
   • Propunerea unui program de tranzitie personalizat
   • Audit Bilant Carbon (indicatori de rentabilitate pe cultura, indicatori de carbon pe cultura, indicatori ai agriculturii regenerative, 2 vizite in ferma ale specialistilor)

Pentru mai multe detalii si inscrieri: https://alcedo.ro/agricultura-conservativa/

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.