Stii de la Alcedo

Scris de Echipa Alcedo

  1. Cu un singur click, descarca GRATUIT aplicatia ALCEDO ROMANIA. Te vei convinge ca este o aplicatie cu mare utilitate in activitatea ta din ferma. Ce este aplicatia ALCEDO ROMANIA? Ce informatii pot fi gasite in aplicatie? Ce functii are in plus aplicatia fata de un catalog clasic? Se pot customiza criteriile de cautare in functie de cerinte? Raspunsurile, aici.
  2. Buruienile pot compromite culturile agricole, daca nu se iau masuri corecte si la timp, iar pierderile sunt date de gradul de imburuienare al culturii. Porumbul are o crestere lenta in primele 4-6 saptamani de la rasarire, asociata cu un numar redus de plante/m2, creand astfel o competitie inca de la inceput intre planta de cultura si buruiana, cu un avantaj major in favoarea buruienilor. Ce pachete iscusite pentru cultura porumbului au pregatit specialistii Alcedo? Vezi aici.
  3. Rapita de toamna este una dintre culturile cu consumuri mari de substante nutritive, fiind foarte sensibila la carenta de bor (B). In cazul manifestarii deficientei de bor in cultura, aceasta poate fi contracarata rapid si cu succes prin aplicarea de stropiri foliare cu fertilizanti precum FoliMax BMol si FoliMax BorON-EcoMax. Tratamentele pot fi aplicate incepand cu stadiul D1-D2 (plantele au tulpina de aproximativ 20 cm si mugurii florali sunt uniti, acoperiti de frunzele terminale). Detalii, aici.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.