Informatii la un singur click distanta cu aplicatia mobila ALCEDO ROMANIA!

Scris de Echipa Alcedo

Este important sa fii informat, dar si mai important este sa ai informatii complete si actualizate atunci cand ai nevoie de ele!

Aplicatia mobila ALCEDO ROMANIA – disponibila gratuit in Google Play si App Store – iti aduce informatii valoroase despre produsele pe care le folosesti in ferma ta, despre OFERTELE ISCUSITE pentru produsele de protectia plantelor, semintele sau fertilizantii foliari comercializati de catre ALCEDO.

Descarc-o acum accesand http://onelink.to/alcedo!

Lucrurile sunt foarte simple. Nu trebuie sa iti faci cont! Trebuie doar sa descarci aplicatia ALCEDO ROMANIA si sa incepi cautarea!

Daca deja folosesti aplicatia te felicitam. Daca nu… speram ca ti-am trezit curiozitatea pentru a descarca si utiliza aceasta aplicatie, utila in orice ferma.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.