Stii de la Alcedo!

  1. Buruienile pot compromite culturile agricole, daca nu se iau masuri corecte si la timp. Pentru cultura de porumb, specialistii ALCEDO recomanda pachetul tehnologic DUO PRINCIPAL VECTOR, o solutie rentabila pentru combaterea buruienilor graminee anuale si perene, dar si a buruienilor cu frunza lata din culturile de porumb. Gama completa de PACHETE ISCUSITE pentru PORUMB este disponibila aici. Detalii, aici.
  2. Efectul antifungic pe care il au substantele active din clasa strobilurinelor este arhicunoscut, insa cunoasteti si restul beneficiilor pe care le aduc aceste substante, datorita efectului lor specific de stimulare a metabolismului plantelor? Strobilurinele prelungesc durata de vegetatie a plantelor, confera un efect accentuat de „stay green”, intensifica fotosinteza, ajuta la utilizarea mai eficienta a ingrasamintelor, cresc rezistenta plantelor la perioadele de stres, la arsurile solare, precum si la seceta – toate acestea ducand la o recolta sporita si de calitate superioara. Detalii, aici.
  3. Stim ca tehnologia este cea mai importanta veriga din managementul unei culturi, iar erbicidarea cu produsele din gama RIVAL este o solutie eficienta, actionand asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau, orz, ovaz, secara si triticale, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 D. Asocierea cu unul din surfactantii VITAL 90 sau SILWET STAR permite o combatere mai buna a buruienilor mediu sensibile la erbicid, precum si o mai buna translocare a produsului. Detalii, aici.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.