Tratati samanta de porumb si floarea-soarelui cu Nuprid Al 600 FS

Nuprid Al 600 FSPentru cei dintre dumneavoastra care inca nu ati tratat samanta de porumb si floarea-soarelui mai aveti putin timp la dispozitie. Asa ca astazi va vom reaminti ce trebuie sa faceti pentru a nu avea probleme in culturile de porumb sau floarea-soarelui. Nuprid Al 600 FS este un insecticid pe care-l puteti utiliza in tratarea semintelor astfel: la porumb, in combaterea Diabrotica virgifera, in doza de 10 l/t de samanta, impotriva Agriotes spp  – 6 l/t de samanta si pentru combaterea Tanymecus dilaticollis, in doza de 8 l/t de samanta. De asemenea, pentru a combate Tanymecus dilaticollis sau Agriotes spp. la floarea-soarelui, puteti folosi Nuprid Al 600 FS in doza de 10 l/t samanta.

Este important de stiut ca aplicat pe samanta, insecticidul este absorbit prin radacini si translocat in plantele aflate in curs de rasarire si crestere, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de acesti daunatori care prejudiciaza culturile agricole in prima parte a perioadei de vegetatie.

Pentru cei care doresc sa cumpere acest insecticid pentru tratamentul samantei la porumb si floarea-soarelui, contactati directorul ALCEDO din zona dumneavoastra.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.