Stii de la Alcedo

Scris de Echipa Alcedo

  1. Stim ca tehnologia este cea mai importanta veriga din managementul unei culturi, iar erbicidarea cu produsele din gama RIVAL este o solutie eficienta, actionand asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau, orz, ovaz, secara si triticale, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 D. Eficacitate maxima (peste 90%) se obtine la aplicarea erbicidului in conditii de umiditate optima inainte si dupa tratament si la respectarea fazei optime a buruienilor dicotiledonate anuale si perene (2-4 frunze; Cirsium < 10 cm). De asemenea, asocierea cu unul din surfactantii VITAL 90 sau SILWET STAR permite o combatere mai buna a buruienilor mediu sensibile la erbicid, precum si o mai buna translocare a produsului. Mai multe detalii, aici.
  2. Pentru o tehnologie completa si complexa a culturilor de cereale paioase, specialistii ALCEDO au pregatit si pentru aceasta primavara consacratele PACHETE ISCUSITE, care contin atat produse deja cunoscute de fermierii iscusiti (gama RIVAL, gama FASTER, gama MICROFERT etc.), cat si noutati. In Catalogul de primavara ALCEDO gasiti o gama larga de PACHETE TEHNOLOGICE la PRETURI AVANTAJOASE, pentru culturi iscusite de cereale paioase, rapita, porumb, floarea-soarelui, soia si mazare. Rasfoiti-l si va veti convinge! Disponibil online aici.
  3. RANGO este un erbicid sistemic postemergent pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, precum si a samulastrei de cereale din culturile dicotiledonate. Acesta este absorbit rapid de catre frunzele buruienilor graminee si translocat in intreaga planta. Prezinta flexibilitate in aplicare si control de lunga durata al buruienilor problema. De asemenea, are selectivitate foarte buna pentru culturile la care se aplica: rapita, floarea soarelui, soia, sfecla de zahar, cartof, tomate, ardei gras, ceapa, pepeni verzi, castraveti, foioase, lucerna si vita de vie. Detalii, aici.