RANGO – erbicidul care va scapa de buruienile din rapita

Scris de Echipa Alcedo

07_ (1)Pentru a eradica buruienile din cultura de rapita, va recomandam in newsletter-ul de astazi sa incercati sa folositi erbicidul RANGO, a doua denumire comerciala a lui fiind PANTERA 40 EC. Produsul este un erbicid al companiei Agriphar Crop Solutions, ce are ca substanta activa quizalofop-P-tefuril 40 g/l si se foloseste postemergent.
Este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate si a samulastrei cerealelor in culturile de rapita. RANGO, fiind un produs cu o sistemicitate ridicata, este absorbit de catre frunzele si se transloca in intreaga planta. Se acumuleaza in punctele de crestere al lastarilor si rizomilor, unde blocheaza sinteza normala a lipidelor, conducand la combaterea totala a gramineelor. Pentru rapita, se va utiliza in doza de 0.75-1.5 l/ha.
RANGO mai este omologat si pentru alte culturi, si se poate utiliza astfel: la floarea-soarelui 0.75-1.75 l/ha, soia 0.75-2.0 l/ha, pentru sfecla de zahar 0.75-1.5 l/ha, iar pentru lucerna 0.75-1.75 l/ha. De asemenea, se mai poate folosi pentru ardei grasceapa semanata direct, castraveti si pepeni verzi in doza de 1,5 l/ha, pentru cartof 0,75-2,0 l/ha, tomate transplantate 0,75 l/ha, iar pentru vita-de-vie doza este de 3 l/ha. Se va folosi un volum al solutiei de tratat de 200-400 l apa/ha. Efectul total este obtinut la 14-21 zile de la aplicare.
Performantele acestui produs nu sunt afectate de ploaie, de indata ce solutia s-a uscat pe plante.
Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.