Stii de la Alcedo!

  1. Atentie la bolile foliare ale plantelor de cereale paioase! Odata cu aparitia temperaturilor ridicate si a precipitatiilor, se creeaza conditii favorabile de dezvoltare a agentilor patogeni ce produc boli foliare, precum fainarea, septorioza si ruginile. Ce fungicide poti aplica pentru un spectru larg de combatere? Vezi aici.
  2. Unii din principalii daunatori ai culturii de rapita la sfarsit de primavara sunt gandacul lucios (Meligetehes aeneus) si gargarita silicvelor (Ceuthorynchus assimilis). Nu este prea tarziu sa intervenim cu produsele iscusite de la ALCEDO, pentru limitarea daunelor aduse de catre daunatorii specifici acestei perioade. Detalii, aici.
  3. Afidele si-au facut aparitia in culturile de cereale paioase! Daca nu se intervine cu masuri de combatere, acestea pot cauza pagube mari, inclusiv moartea plantelor. De asemenea, afidele sunt vectori pentru virozele care, odata intrate in plante, sunt greu de combatut. Cu ce produse putem combate afidele? Vezi aici.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.