Solutii pentru combaterea bolilor foliare si ale spicului la cereale paioase

Scris de Echipa Alcedo

Dupa iarna destul de blanda, odata cu incalzirea vremii isi vor face aparitia si bolile foliare, evolutia acestora fiind foarte mult influentata de conditiile climatice. Unele, care au aparut poate chiar din ferestrele iernii, isi vor continua evolutia, asa cum este septorioza, poate si fainarea, urmate de altele precum, patarea in ochi, sfasierea frunzelor, rugini si in final, fuzarioza.

Dar sa vedem ce produse va ofera compania ALCEDO in aceasta primavara?

In functie de stadiul de dezvoltare, de presiunea de boli constatata in lan, dar si de tratamentele efectuate pana acum, ALCEDO va propune o gama variata de solutii eficiente pentru combaterea bolilor la cereale paioase!

Pentru primul tratament va recomandam sa interveniti cu unul din produsele iscusite: ACRISIOVERBENIMPULSE PRO 425 ECSALVATOR 25 EWZIZAN 500 SC (asta nu inseamna ca aceste produse nu se pot utiliza si in tratamentul 2, singure sau combinate).

Pentru cel de-al doilea si al treilea tratament, in vederea combaterii numarului mai mare de agenti patogeni ce ataca culturile, specialistii nostri va recomanda: COMETMIZONAPROMINO 300 ECSALVATOR MAXFORTUNA MAX si POLYVERSUM (BIO).

Dupa cum se poate observa, exista o varietate mare de produse, important este sa se faca o determinare corecta a agentului patogen si sa se intervina la timp, pentru a stopa sau limita pagubele produse de acestia.

Atentie! Pentru o eficacitate cat mai buna, nu uitati de adjuvantii: HURRICANESILWET STAR  sau VITAL 90 in doza de 0,1 l/ha.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse si combinatii de produse, contactati echipa ALCEDO, pentru ca impreuna  cu noi sa faceti cea mai buna alegere pentru ferma dvs.