NUPRID AL 600 FS, insecticidul iscusit aplicat in toamna ca tratament la samanta la grau

Stiati ca,

NUPRID AL 600 FS, insecticidul iscusit aplicat in toamna ca tratament la samanta la grau, orz si orzoaica, dar si la rapita, va protejeaza culturile de daunatorii de sol, dar si de alti daunatori, in primele stadii de vegetatie?
Mai mult, pentru un start bun al culturilor, va recomandam sa folositi insecticidul NUPRID AL 600 FS impreuna cu fertilizantul starter MICROFERT-U, pentru a avea o rasarire uniforma, dar si plante mai viguroase.
Pentru a cumpara aceste produse, puteti apela la reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra. De asemenea, pentru mai multe informatii puteti da click pe NUPRID AL 600 FS sau pe MICROFERT-U.
Echipa ALCEDO

NUPRID AL 600 FS

NUPRID AL 600 FS

MICROFERT U

MICROFERT U

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.