Tratament samanta cu Nuprid Al 600 FS…

Nuprid Al 600 FSTratamentul semintelor reprezinta primul pas in protectia culturilor, fapt pentru care dorim sa va prezentam in newsletterul de astazi un alt produs omologat pentru tratarea semintelor destinate insamantarilor, si anume, Nuprid Al 600 FS. Acesta este un insecticid omologat in combaterea unor daunatori majori la culturile care se seamana in toamna: grau, orz, orzoaica, rapita, dar si pentru culturile care se seamna in primavara- porumb si floarea-soarelui. Fiind aplicat pe samanta, Nuprid Al 600 FS asigura o protectie majora plantelor fata de daunatorii care prejudiciaza aceste culturi agricole. Si pentru ca fermierii au inceput sa se pregateasca pentru campania de insamantat din aceasta toamna, recomandam a se folosi ca tratament pentru samanta Nuprid Al 600 FS pentru urmatoarele culturi: la grau, orz si orzoaica impotriva afidelor, in doza de 0,6 l/t de samanta, impotriva viermilor sarma 0,7 l/t de samanta, iar a larvelor gandacului ghebos 1 l/t samanta. La rapita impotriva puricilor cruciferelor se utilizeaza doza de 6 l/t.

Precizam ca, Nuprid Al 600 FS este compatibil cu fungicidele omologate pentru tratarea semintelor destinate insamantarilor. Cand se aplica in amestec cu fungicide si/sau cu fertilizanti starter lichizi (cum este MICROFERT–U), cantitatile de apa recomandate a fi adaugate/tona de seminte trebuie reduse corespunzator, sau, dupa, caz, nu se mai adauga, pentru evitarea consecintelor negative ale supraumezirilor.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest insecticid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.