Nuprid Al 600 FS – asigura protectia semintelor de cereale paioase si rapita

Nuprid Al 600 FS
Tratamentul semintelor reprezinta un pas important in protectia culturilor. In acest context, vrem sa va prezentam in newsletter-ul de astazi un alt produs omologat pentru tratarea semintelor destinate insamantarilor, si anume, Nuprid Al 600 FS. Acesta este un insecticid omologat in combaterea unor daunatori majori la culturile care se seamana in toamna: grau, orz, orzoaica, rapita, dar si pentru culturile care se seamana in primavara- porumb si floarea-soarelui. Fiind aplicat pe samanta, Nuprid Al 600 FS asigura o protectie majora plantelor fata de daunatorii care prejudiciaza aceste culturi agricole. La grau, orz si orzoaica se poate folosi Nuprid Al 600 FS impotriva afidelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenelor de ingalbenire, piticire si aspermie la grau si de ingalbenire si piticire a orzului de toamna, in doza de 0,6 l/t de samanta. De asemenea, pentru aceleasi culturi se mai poate aplica si in doza de 0,7 l/t de samanta pentru viermii sarma si in doza de 1 l/t de samanta pentru larvele gandacului ghebos. Larapita impotriva puricilor cruciferelor se utilizeaza doza de 6 l/t de samanta, beneficiind de o derogare temporara pana in data de 30.10.2015.

Precizam ca, Nuprid Al 600 FS este compatibil cu fungicidele omologate pentru tratarea semintelor destinate insamantarilor si are la baza ca substanta activa imidacloprid. Cand se aplica in amestec cu fungicide si/sau cu fertilizanti starter lichizi (cum este MICROFERT-U), cantitatile de apa recomandate a fi adaugate/tona de seminte trebuie reduse corespunzator, sau, dupa, caz, nu se mai adauga, pentru evitarea consecintelor negative ale supraumezirilor.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest insecticid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.