Combateti bolile la legume si vita de vie folosind Topsin 500 SC

Scris de Echipa Alcedo

Topsin 500-SCLa culturile de tomate, ardei, vinete, castraveti, pepeni galbeni si verzi, dar si in plantatiile de vita de vie, in aceasta perioada, pot aparea o serie de boli, cu efecte majore asupra productiilor. Boli precum fuzarioza, verticilioza, antracnoza sau septorioza, la legume, precum si fainarea la vita de vie va pot crea mari probleme in culturile dumneavoastra, daca neglijati efectuarea de tratamente fitosanitare cu fungicide. Pentru a va ajuta va recomandam fungicidul Topsin 500 SC, care combate cu succes toate aceste boli. Dupa cum stiti, Topsin 500 SC are o actiune fungicida, de contact si sistemica fiind foarte bine absorbit de plante prin frunze si radacini. Are un foarte bun efect preventiv si curativ. In cazul in care observati, fuzarioza, verticilioza in culturile de tomate, castraveti, ardei, vinete, utilizati Topsin 500 SC, in doza de 0,07%-0,14%. Totodata, se poate face tratament cu acest fungicid si la pepenii verzi si galbeni, in doza de 0,07%-0,14%. La vita de vie, daca va confruntati cu fainarea, puteti sa stropiti cu Topsin 500 SC, in doza de 1,5l/ha in 1.000 l/apa. Este important de adaugat faptul ca, Topsin 500 SC se poate aplica impreuna cu alte produse fungicide, insecticide, cu exceptia celor alcaline, precum si cu fertilizanti foliari.

Asadar, daca doriti sa cumparati Topsin 500 SC sau alte produse de protectia plantelor, luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la SECTIUNEA PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.