Cerintele din #PNS2023 ii indeamna pe fermieri sa adopte practici de agricultura conservativa

Scris de Echipa Alcedo

Daca ne uitam atat la schimbarile climatice, cat si la schimbarile de legislatie care intra in vigoare din acest an pentru fermieri, sunt mai multe conditii care trebuie indeplinite pentru obtinerea subventiilor, iar o parte dintre acestea sunt pentru a promova agricultura conservativa, regenerarea solului, stocarea carbonului in sol.

ALCEDO sustine AGRICULTURA CONSERVATIVA prin programul MY ALCEDO CARBON, ajutandu-i astfel pe fermieri sa-si imbunatati amprenta de carbon a fermei sau sa mentina stocarea actuala.

In cadrul celor 22 de simpozioane #Alcedo pentru prezentarea ofertei comerciale si a noutatilor pentru acest sezon, fermierii au primit detalii despre programul #MyAlcedoCarbon, precum si despre cerintele din #PNS2023 care privesc in mod direct activitatea din ferme in acest an.

Pentru mai multe detalii despre program si despre cum te poti inscrie: https://alcedo.ro/agricultura-conservativa/

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.