Zeba – superabsorbant biodegradabil pentru cresterea utilizarii eficiente a apei si substantelor nutritive

Scris de Echipa Alcedo

In aceasta perioada in care seceta a pus stapanire pe aproape intreg teritoriul tarii, cresterea eficientei apei si a substantelor nutritive este esentiala pentru imbunatatirea performantei culturilor de cereale paioase pe care le-ati semanat sau urmeaza sa le semanati in aceasta toamna.

Cum puteti creste capacitatea de retinere a apei in sol? Utilizand ZEBA SP, un superabsorbant biodegradabil ce se dehidrateaza si se rehidrateaza in mod repetat in timpul unui sezon si elibereaza umiditatea captata dupa necesitatile plantelor.

Cum se utilizeaza? ZEBA SP se foloseste prin incorporare in sol sau medii de substrat de sol, asa cum este compostul. Acest produs poate fi incorporat in sol inainte de semanat.

Ce avantaje are aplicarea acestui produs? ZEBA SP retine apa si nutrientii solubili in apropierea semintelor sau radacinilor, reducandu-se astfel pericolul de pierdere in procesul de levigare si evaporare. De asemenea, stimuleaza dezvoltarea radacinilor plantelor prin reglarea circulatiei apei si oxigenului in sol si favorizeaza rasarirea rapida si uniforma a plantulelor.

Important! ZEBA SP este un produs netoxic, sigur si degradabil, ce se poate aplica pe toate tipurile de sol, reducand stresul plantelor provocat de deficitul de umiditate in sol.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO