Vreti sa aveti o cultura de rapita rezistenta la temperaturile scazute din iarna? INVISTER 300 SL, regulatorul de crestere care va asigura acest succes!

Material promovat

Rapita este una dintre putinele plante cultivate in toamna, care necesita o regularizare a cresterii, si asta pentru a-i asigura o rezistenta buna la iernare. In acest context, pentru a veni in sprijinul fermierilor, compania INNVIGO AGRO a omologat in acest an si a introdus in portofoliul sau, regulatorul de crestere INVISTER 300 SL, completand astfel portofoliul de „Solutii complete la costuri corecte” pentru fermieri.

INVISTER 300 SL, ce are la baza clorura de mepiquat este cea mai folosita substanta in tratamentele pe care fermierii le efectueaza toamna pentru cresterea rezistentei la iernare a rapitei (…). Produsul are actiune sistemica in plante, actionand impotriva alungirii tulpinii tinerelor plante, care altfel ar fi mult mai sensibile la ingheturile din iarna. De asemenea, actiunea substantei mepiquat clorura stimuleaza dezvoltarea si fortificarea sistemului radicular al plantelor tratate. Momentul optim de aplicare a regulatorului de crestere INVISTER 300 SL la rapita este in stadiul de 3-4 frunze ale culturii, cu o singura aplicare in doza de 0,6-0,7 l/ha. Doza maxima de 0,7 litri se aplica atunci cand plantele au peste 5 frunze. Cantitatea de apa la hectar este 200- 300 litri.

Mai multe despre beneficiile utilizarii acestui regulator de crestere, acum in toamna puteti afla, citind textul integral pe site-ul Sanatatea plantelor, dand click AICI.

Material realizat de INNVIGO AGRO

0374912123

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.