Vreti o solutie care sa va combata toate buruienile din porumb? Erbicidele Meristo, Temsa, impreuna cu Astral sunt solutia “iscusita”

1,5 l de Astral, impreuna cu 0,25 l Meristo sau 1,5 l de Astral cu 1,5 l de Temsa reprezinta solutia “iscusita” pe care dumneavoastra o aveti la dispozitie in pachetele tehnologice de la ALCEDO. De ce sa achizitionati pachetele Silver Meristo si Silver Temsa? Pentru ca Meristo cat si Temsa, impreuna cu Astral, produs romanesc, cu o formulare moderna, combat aproape toate buruienile din culturile de porumb, inclusiv costreiul din rizomi. In postemergenta, se pot aplica cand buruienile sunt in stadii timpurii de dezvoltare (cele cu frunza lata pana la stadiul de 4-6 frunze, iar buruienile graminee inainte de infratire). Nu uitati! Porumbul trebuie sa fie pana la stadiul de 8 frunze! De asemenea, este important de stiut ca aceste erbicide se pot aplica si separat, speciile dominante de buruieni si stadiul de vegetatie in care se gasesc, determinand acest lucru.

Pentru mai multe detalii, accesati link-ul http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/oferta-speciala-pentru-porumb/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.