Vremea s-a incalzit si insectele sunt mult mai active! Cu ce tratati cerealele paioase cand deja si-au facut aparitia daunatorii?

Vremea s-a incalzit si insectele sunt mult mai active! Cu ce tratati cerealele paioase cand deja si-au facut aparitia daunatorii?
5 “INSECTICIDE ISCUSITE”, recomandate in combaterea daunatorilor pentru culturile de cereale paioase, si in special grau! 
Valul de caldura din ultima perioada a favorizat cresterea numarului de daunatori, unii dintre ei foarte periculosi, asa cum sunt plosnitele cerealelor.
In acest context, va prezentam schema de aplicare a “INSECTICIDELOR ISCUSITE” din “PORTOFOLIUL ISCUSIT ALCEDO”, recomandate pentru combaterea daunatorilor la cerealele paioase, si in special, la grau, unde puteti utiliza insecticide caFASTER 10 CE,  FASTER DELTA, FASTER GOLD 50 EC, KARIS 10 CS, MOSPILAN 20  SP.
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor insecticide iscusite, puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO
https://www.youtube.com/watch?v=COvjfy-nnoo&feature=youtu.be

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.