Vrei sa infiintezi o cultura ecologica, ai probleme cu lepidopterele si nu stii cum le poti combate?

Scris de Echipa Alcedo

Larvele de lepidoptere creeaza mari probleme atat culturilor de porumb, cat si celor de floarea soarelui, soia, etc. Pentru cei care vor sa infiinteze o cultura ecologica sau conventionala, insa nu stiu cum ar putea combate daunatori precum sfredelitorul porumbului din cultura de porumb, omida paroasa a dudului care poate ataca floarea soarelui sau fluturele scaietilor care ataca soia, dar si alte culturi, noi avem solutia! Un insecticid biologic, ce are ca substanta activa Bacillus thuringiensis ssp. Kurstaki (Bt), tulpina (abts-351): DIPEL DF, a doua denumire comerciala pentru BACTOSPEINE DF.

Eficacitatea insecticidului DIPEL DF in combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemanatoare cu cea a insecticidelor conventionale, administrate conform recomandarilor specialistilor. In plus, fiind un insecticid ce contine microorganisme naturale, nu lasa reziduuri si nu are perioada de pauza dupa recoltare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO