VOLT – soi timpuriu de mazare, de tip afila

VOLT este un soi de mazare de tip afila, timpuriu, cu bob galben, de talie inalta. Vi-l recomadam pentru ca este un soi adaptat pentru solurile calcaroase si este tolerant la cloroza ferica. De asemenea, VOLT prezinta o rezistenta foarte buna la cadere si la frig. Are un potential de productie ridicat si un MMB mediu.

Densitatea trebuie sa fie cuprinsa intre 90-100 boabe germinabile/m2. Drept urmare, in functie de MMB, norma de semanat poate varia intre 200-300 kg/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.