Vinurile romanesti, in topuri

Scris de Echipa Alcedo

poza vinEditia „The Daily Mail Weekend Magazine 200 Best Value Summer Wine Collection” a cotidianului britanic „Daily Mail” a publicat recent topul celor mai bune 200 de vinuri ale anului. Pe lista se regasesc doua dintre vinurile autohtone, respectiv La Umbra Merlot si Waitrose Pinot Noir, ambele produse de Cramele Halewood. Topul a fost realizat de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti jurnalisti si critici de vinuri din Marea Britanie.

La Umbra Merlot este descris de Matthew Jukes ca fiind un vin senzational, care se poate consuma lejer alaturi de orice alegere culinara. Cat despre al doilea vin, Waitrose Pinot Noir, jurnalistul il prezinta ca „biggest surprise-A true Romanian superstar”.

Suntem foarte bucurosi ca prin vinurile noastre aratam partea frumoasa a Romaniei! Iata ca nu numai medaliile obtinute de Halewood in concursuri organizate la nivel mondial confirma calitatea vinurilor noastre, ci si aprecierile primite in presa internationala”, a declarat Dan Muntean, directorul general al Grup Halewood Romania.

sursa: capital.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.