Vin banii pentru motorina aferenta trimestrului III

Scris de Echipa Alcedo

tractorIn urma verificarilor cererilor trimestriale de solicitare a Ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, aferente trimestrului III, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca diferenta de 48% aferenta cantitatii de motorina din trimestrul III se va asigura si se va deconta din bugetul anului 2016, in perioada imediat urmatoare. Mentionam ca nu exista nici un impediment pentru decontarea restului de plata pentru trimestrul III, din bugetul national aferent anului 2016. Dupa finalizarea verificarilor, cantitatea totala de motorina determinata a fost de 138.245.548 litri, echivalent a 248.513.630 lei.

Facem precizarea ca sumele necesare pentru decontarea cheltuielilor aferente acestui tip de ajutor de stat, se stabilesc anual prin Hotarare de Guvern.

sursa: apia.org.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.