Vicentiu CREMENEANU – 20 de ani de ALCEDO si o cariera de succes!

Profesionalism, consecventa, rabdare multa, multa munca si foarte multa pricepere. Sunt doar cateva dintre atributele ce stau la baza personalitatii omului, fermierului si nu in ultimul rand, a presedintelui companiei ALCEDO, ing. Vicentiu CREMENEANU.

Astazi este o zi cu totul speciala pentru Vicentiu, pe care vrem s-o marcam impreuna cu dumneavoastra: 20 de ani de ALCEDO! Ani plini de proiecte de succes, mii de ore de munca si tot ceea ce a insemnat urcusul pe treptele unui business de Top.

Vicentiu este un manager foarte apreciat si, poate cel mai cunoscut specialist din domeniul protectiei plantelor din Romania, azi. Iti multumim Vicentiu, si mergem mai departe pentru performanta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.