Vesti bune pentru rapita!

Scris de Echipa Alcedo

Daca in anumite zone fermierii au avut poate o ezitare sa semene rapita pana acum, iata ca ploile binevenite au creat conditiile perfecte pentru semanat. Si pentru asigurarea unui start bun al culturii trebuie combatute buruienile inca din preemergenta.

Solutia perfecta este pachetul MAGISTRAL 50 SC (metazaclor 500 g/l) – in doza de 1,6 l/ha – impreuna cu CLOMATE (clomazon 360 g/l) – in doza de 0,33 l/ha – doua erbicide cu spectru larg de combatere a buruienilor.

MAGISTRAL 50 SC este un erbicid sistemic, selectiv pentru plantele de cultura din familia Cruciferae (rapita, mustar, legume varzoase, etc.), ca atare se poate aplica atat preemergent cat si postemergent timpuriu. Remanenta produsului este destul de indelungata, astfel ca prin efectul sau rezidual protejeaza culturile de noi valuri de imburuienare pana la incheierea randurilor.

CLOMATE este un erbicid selectiv, preemergent, pelicular, cu actiune sistemica, pentru controlul buruienilor anuale cu frunza lata si a unor buruieni monocotile anuale din cultura de rapita, mazare, cartof, fasole, morcov. Este absorbit prin frunze si radacini si translocat in intreaga planta. Fiind formulat ca suspensie de microcapsule, degajarea substantei active se face treptat, prelungind perioada de activitate a erbicidului si o siguranta mult mai mare fata de mediu.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/
Echipa ALCEDO