Veste buna pentru fermierii romani: in acest sezon pot face fata daunatorilor Tanymecus dilaticollis (ratisoara porumbului) si Agriotes spp. (viermii sarma)

Nuprid Al 600 FSRomania a notificat Comisia Europeana privind plasarea pe piata pentru o perioada de maximum 80 de zile a unor produse pentru tratament samanta, respectiv: Cruiser 350 FS, Nuprid AL 600 FS, Poncho 600 FS si Seedoprid 600 FS. Autorizatia a fost acordata incepand cu data de 02.03.2015, pentru utilizarea controlata, in conditii de siguranta a produsului, in vederea combaterii daunatorilor la samanta de porumb si floarea-soarelui, ca: Tanymecus dilaticollis (ratisoara porumbului) si Agriotes spp. (viermii sarma).
Reamintim ca Nuprid AL 600 FS poate fi utilizat ca tratament samanta la porumb, in doza de 6 l/t pentru protectie impotriva Agriotes spp si in doza de 8 l/t pentru protectie impotriva Tanymecus dilaticollis. De asemenea, mai poate fi folosit si la floarea-soarelui, in doza de 10 l/t pentru protectie impotriva Tanymecus dilaticollis si Agriotes spp.
Pentru detalii privind comercializarea si utilizarea acestui produs va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.