Veste buna pentru fermierii care vor sa irige!

Apa gratuita pentru fermierii care vor sa irige. Acest anunt a fost facut de catre secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Daniel Botanoiu. “Asa cum am promis, cu sprijinul majoritatii parlamentare, a aparut legea nr 173/2017 care se refera la faptul ca toate costurile cu apa, pana la statia de punere sub presiune sunt suportate de ANIF. Deci, costuri zero pentru fermieri in cazul utilizarii apei pentru irigat”, a explicat  Botanoiu.

Potrivit amendamentelor admise in Comisia pentru agricultura din Camera Deputatilor si Comisia pentru industrii si servicii si incluse in forma in care a fost votata legea, fermierii sau organizatiile fermierilor nu vor achita nici costul energiei electrice.

sursa: pescurt.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.