Veste buna pentru fermieri

Veuroeti primi incepand cu luna octombrie un avans de 70% din subventiile pe 2016!
Printr-un comunicat de presa, Comisia Europeana a anuntat ca statele membre vor putea plati fermierilor, incepand cu 16 octombrie, un avans de pana la 70% din platile directe aferente campaniei 2016.
Decizia a fost luata la Bruxelles in contextul sprijinului pe care Comisia Europeana doreste sa-l ofere producatorilor din sectorul laptelui, precum si din alte sectoare afectate de embargoul rusesc. “Avansuri de pana la 70% pentru platile directe si de pana la 85% pentru platile de dezvoltare rurala pe suprafata vor putea fi realizate incepand cu 16 octombrie 2016, dupa finalizarea controalelor administrative”, se arata in comunicatul Comisiei Europene.
sursa: stiriagricole.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.