Veste buna pentru fermieri! Irigatiile au fost legiferate!

Scris de Echipa Alcedo

irigatiiOrdinul pentru stabilirea modului de implementare a Programului National de Reabilitare a Infrastructurii principale de irigatii din Romania a fost publicat in Monitorul Oficial din ianuarie 2017. Potrivit documentului, programul se implementeaza pe parcursul a 3 etape succesive, dupa cum urmeaza:

a) etapa I, in care se reabiliteaza un numar de 40 de amenajari de irigatii;

b) etapa II, in care se reabiliteaza un numar de 37 de amenajari de irigatii;

c) etapa III, in care se reabiliteaza un numar de 9 amenajari de irigatii.

Pentru fiecare etapa de realizare, simultan pentru toate amenajarile de irigatii cuprinse, respectiv 40 de amenajari de irigatii aferente etapei I, 37 de amenajari de irigatii aferente etapei II si 9 amenajari de irigatii aferente etapei III, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare initiaza si deruleaza atat procedurile de achizitii de servicii de proiectare, de tip expertiza tehnica, documentatie de avizare a lucrarilor de interventii, proiect tehnic, cat si procedurile de achizitii pentru executia lucrarilor, conform legislatiei privind achizitiile publice.

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.