VECTOR – opreste cresterea buruienilor in 24 de ore

Scris de Echipa Alcedo

Solutia iscusita pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata din cultura de porumb este erbicidul sistemic VECTOR. De ce e o solutie iscusita? Pentru ca penetreaza foarte rapid suprafata foliara a buruienilor, migrand spre punctele de crestere ale acestora si opreste cresterea lor in 24 de ore.

De asemenea, VECTOR este un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb.

Cand si cum trebuie folosit la porumb?

La cultura de porumb se aplica in stadiul de 4-6 frunze. Produsul nu se aplica la cultura de porumb daca s-au facut tratamente cu insecticide organofosforice. In doza de 0,4 l/ha combate in procent mai mare de 95% buruienile aflate in primele faze de vegetatie. Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0,6 l/ha. Asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.) chiar si in stadii avansate de dezvoltare. Poate fi administrat concomitent cu fungicide, insecticide, o gama larga de graminicide si ingrasaminte foliare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO