VECTOR – erbicid cu spectru larg de combatere a buruienilor cu frunza lata din culturile de porumb

Scris de Echipa Alcedo

Desi suntem la final de luna mai, inca se mai seamana porumb in anumite zone ale tarii, iar in altele cultura se afla in primele stadii de vegetatie. In aceste conditii, in aceste zone este momentul aplicarii erbicidelor pentru combaterea buruienilor cu frunza lata.

Cauti un erbicid cu efect in 24 de ore de la aplicare? Fermierii iscusiti aleg VECTOR, un erbicid sistemic cu aplicare in postemergenta.

Cand si la ce culturi poate fi aplicat?

VECTOR este destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de porumb.

Se aplica in stadiul de 4-6 frunze, fiind un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb. In doza de 0,4 l/ha combate peste 95% din buruienile aflate in primele faze de vegetatie. Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0,6 l/ha.

Atentie! Produsul nu se aplica la cultura de porumb daca s-au facut tratamente cu insecticide organofosforice.

De ce sa alegeti VECTOR?

Asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.), chiar si in stadii avansate de dezvoltare si are o eficacitate foarte buna in combaterea palamidei (Cirsium arvense).

De asemenea, avand in vedere extinderea, in ultimii ani, a arealului si gradului de infestare cu ambrozia (Ambrosia artemisiifolia), care provoaca anual alergii agresive, VECTOR este un erbicid iscusit care o combate cu succes.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO