VECTOR – erbicid cu spectru larg de combatere a buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb

Cauti un erbicid cu efect in 24 de ore de la aplicare?

Fermierii iscusiti aleg VECTOR, un erbicid sistemic cu aplicare in postemergenta.

Cand si la ce culturi poate fi aplicat?

VECTOR este destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb.

La cerealele paioase, VECTOR poate fi aplicat de la inceputul infratirii pana la formarea a 2 internodii, atat la cele de toamna, cat si la cele de primavara. Doza omologata este de 0,4 – 0,6 l/ha.

La porumb, se aplica in stadiul de 4-6 frunze, fiind un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb. In doza de 0,4 l/ha combate peste 95% din buruienile aflate in primele faze de vegetatie. Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0,6 l/ha.

Atentie! Produsul nu se aplica la cultura de porumb daca s-au facut tratamente cu insecticide organofosforice.

De ce sa alegeti VECTOR?

Asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.), chiar si in stadii avansate de dezvoltare. Are o eficacitate foarte buna in combaterea palamidei (Cirsium arvense), plus alte peste 100 de specii de buruieni cu frunza lata, frecvente in culturile cerealiere (stir (Amaranthus spp.), ambrozia (Ambrosia artemisiifolia), romanita de camp (Anthemis arvensis), loboda (Atriplex spp.), mustarul salbatic (Brassica spp.), albastrita (Centaurea cyanus), spanac salbatic (Chenopodium spp.), samulastra de floarea-soarelui (Helianthus annuus), macul (Papaver rhoeas), troscot (Polygonum spp.), susai (Sonchus spp.), rocoina (Stellaria media)).

Avand in vedere extinderea, in ultimii ani, a arealului si gradului de infestare cu Ambrosia artemisiifolia, care provoaca anual alergii agresive, VECTOR este un erbicid iscusit care o combate cu succes.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.