Va reamintim ca MADR a autorizat utilizarea in situatie de urgenta a produsului NUPRID AL 600 FS pentru tratarea semintelor de grau, orz si orzoaica utilizate la semanat in aceasta toamna

Scris de Echipa Alcedo

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania a aprobat utilizarea in situatii de urgenta a produsului NUPRID AL 600 FS in perioada 3 august 2023 – 30 noiembrie 2023 pentru tratarea semintelor de cereale paioase de toamna (grau, orz, orzoaica), impotriva:

  • Gandacului ghebos (Zabrus tenebrioides), doza 1 l/ha;
  • Viermilor sarma (Agriotes), doza 0,7 l/ha.

Insamantarea cu samanta tratata cu NUPRID AL 600 FS se va face numai in zonele si pe suprafetele puternic afectate de atacul daunatorilor de sol Zabrus tenebrioides si Agriotes spp.

Tratamentul semintelor de cereale paioase de toamna va fi efectuat numai de catre prestatorii de servicii autorizati.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.