Utilizati pachetul tehnologic Rapita Mystic bronze in toamna la rapita

Scris de Echipa Alcedo

MYSTIC BRONZENu putine au fost situatiile in care ati cheltuit timp si, evident, bani pentru a va achizitiona diferite produse de protectia plantelor, utile ce-i drept in combaterea bolilor si daunatorilor. Pentru a va ajuta in acest sens, compania ALCEDO vine si in acest sezon agricol cu o serie de pachete tehnologice pentru cultura de rapita.

Azi, va prezentam pachetul tehnologic Rapita Mystic bronze, un pachet avantajos din punct de vedere financiar, dar si al continutului. Costul pe hectar al produselor la pret de lista este 163.80 lei. Prin achizitionarea acestui pachet faceti o economie de 20.70%, costul pe hectar reducandu-se la 129.90 lei. Pachetul contine toate produsele de protectia plantelor de care rapita are nevoie pentru tratamente in toamna, respectiv fungicidul Mystic 250 EC in doza de 0.5 l/ha, insecticidul Faster 10 CE in doza de 0,2 l/ha si Leopard 5 EC/Targa 5 EC in doza 1 l/ha. Toate produsele sunt compatibile, ele luptand eficient impotriva bolilor, daunatorilor, dar si a buruienilor.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.