Utilizati pachetul tehnologic Criza-n Tema la rapita

Scris de Echipa Alcedo

rapita 5Nu putine au fost situatiile in care ati cheltuit timp si, evident, bani pentru a va achizitiona diferite produse de protectia plantelor, utile in combaterea bolilor, daunatorilor, dar si a buruienilor. De ce sa nu luati totusi, un pachet tehnologic? Compania ALCEDO vine si in acest sezon agricol cu o oferta bogata de pachete tehnologice si pentru cultura de rapita.

Astazi, va recomandam pachetul tehnologic Criza-n Tema. Poate va puneti intrebarea de ce este bine sa cumparati un astfel de pachet? Ei bine, atat pentru ca este avantajos din punct de vedere financiar, cat si pentru ca veti avea in pachet produsele de protectia plantelor de care rapita are nevoie. Pachetul Criza-n Tema, contine un minim de tratament pentru rapita, respectiv fungicidul Topsin 500 SC in doza de 1,4 l/ha si insecticidul Faster 10 CE in doza de 0,2 l/ha, ambele luptand eficient impotriva bolilor si a daunatorilor.

Pentru pachetul Criza-n Tema se obtine o reducere de 26.88% la indeplinirea conditiilor contractuale, ajungand la un cost de 69.90 RON/ha fara TVA, De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 95.60 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 80 de puncte.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet,  va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.