Utilizati MICROFERT U ca “starter” in tratamentul semintelor de cereale

Scris de Echipa Alcedo

Microfert-UDaca in newsletter-ul de ieri va prezentam insecto-fungicidul NUPRID® MAX AL 222 FS pentru tratarea semintelor, astazi va recomandam ingrasamantul Microfert U care poate fi utilizat ca ‘starter’ in procesul tehnologic de tratare a semintelor de cereale paioase. Efectul este materializat prin evolutia mai viguroasa a plantelor (inclusiv dezvoltarea aparatului radicular) si cresteri ale productiei. Mentionam ca produsul se aplica pe samanta in doza de 2,5 l/t inlocuind o parte din apa utilizata la tratamentul semintei. Astfel, la maxim 10 l lichid/t se folosesc 2,5 l Microfert U plus maxim 7,5 l produs de tratament samanta si apa. La raportul tratament samanta/apa se va tine cont de dilutia recomandata pentru fiecare produs in parte.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest ingrasamant, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.