Urmariti o noua emisiune “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”, incepand cu 14:30

Ca in fiecare zi de marti, va asteptam incepand cu 14:30 la o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”, difuzata pe pagina de facebook a companiei ALCEDO. “Cum au influentat precipitatiile din ultima saptamana culturile agricole”, dar si “Ingrasamintele granulate de sol: azotatul de amoniu”, sunt doua teme ce vor fi dezbatute astazi in cadrul emisiunii.

Gazde vor fi: dr. ing. Sorin Stefan (director tehnic ALCEDO), ing. Marian Butoianu (director tehnic ALCEDO) si dr. ing. Emilian Tudor (sef laborator ALCHIMEX).

Asadar, nu ratati emisiunea “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”! Venim nu numai cu produse iscusite, ci si cu sfaturi si idei iscusite! Asteptam sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.