Urmariti astazi o noua emisiune “Sfaturi iscusite de la ALCEDO”, incepand cu 14:30

Astazi, 14:30 vom avea o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”, difuzata pe pagina de Facebook a companiei ALCEDO. Inca nu este prea tarziu sa efectuati analizele de sol, iar astazi vom discuta despre acest aspect, asa cum vom discuta si despre utilizarea ingrasamintelor granulate de sol, cum este ureea.

Asa cum v-am obisnuit, gazde va vor fi cei trei specialisti ai grupului ALCEDO, si anume: dr. ing. Sorin Stefan (director tehnic ALCEDO), ing. Marian Butoianu (director tehnic ALCEDO) si dr. ing. Emilian Tudor (sef laborator ALCHIMEX).

Asadar, nu ratati emisiunea de astazi. Venim nu numai cu produse iscusite, ci si cu sfaturi si idei iscusite. Asteptam sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.