Un soi iscusit de grau ce garanteaza o productie de calitate si un continut bun de proteina este SOLINDO!
Scris de Echipa Alcedo
Graul este una dintre cele mai importante culturi din campania de toamna, iar reusita unei culturi depinde in primul rand de soiul pe care il veti alege.
Pentru fermierii care isi doresc productii ridicate, chiar si in conditii mai putin favorabile, cea mai buna alegere este soiul SOLINDO, soi rustic, cu profil agonomic bun, rezistent in conditii de stres hidric si care garanteaza o productie de calitate si un continut de proteina ridicat.
Care sunt beneficiile acestui soi de grau?
SOLINDO ofera flexibilitate in alegerea parcelei, fiind un soi care se preteaza foarte bine diferitelor conditii agronomice din ferma dumneavoastra. Si nu doar atat! Pe langa plasticitatea ecologica buna si toleranta la seceta si boli, acesta are un potential bun de productie si un continut de proteina de 13-16%.
De mentionat este si faptul ca acest soi se preteaza la semanatul tardiv, spre sfarsitul sau in afara epocii de semanat.
Mai multe informatii despre acest soi gasiti aici: https://alcedo.ro/produse/solindo-cs/