Un hibrid performant va asigura o cultura sanatoasa de rapita

Scris de Echipa Alcedo

Daca pana acum fermierii au avut o ezitare sa semene rapita, iata ca ploile din ultimele zile au creat conditii mai bune pentru semanat.

Dupa cum bine stiti, rapita, chiar daca este o cultura profitabila, se inscrie printre cele mai pretentioase culturi agricole, fiind necesara acordarea unei atentii deosebite, incepand cu alegerea unor hibrizi performanti, care sa va asigure o cultura sanatoasa si in final, un spor de productie. 

Ce hibrizi de rapita recomanda specialistii ALCEDO?

  • RGT TREZZOR – hibrid semitimpuriu, cu un continut ridicat de ulei, adaptat in toate zonele cultura ale rapitei;
  • ES VITO – hibrid semitardiv, cu productii foarte ridicate si stabile pe toate tipurile de sol, bine adaptat la conditiile din tara noastra.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.