Un hibrid iscusit, alaturi de o tehnologie adaptata la cerintele acestuia, inseamna productie ridicata!

Scris de Echipa Alcedo

Pentru aceia dintre dvs. care aleg sa cultive porumb in campania ce urmeaza, va prezentam astazi hibrizii de porumb pe care ii gasiti in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO, hibrizi performanti, cu genetica de ultima generatie, cu grupe FAO cuprinse intre 260 si 400.

Pentru primavara acestui an am pregatit pentru dvs. 5 hibrizi conventionali:

  • DANUBIO (DONAU SAAT) – FAO 260
  • MAS 49 P (MAS SEEDS) – FAO 400
  • RGT DRAGSTER (RAGT) – FAO 380
  • RGT HEXXAGONE (RAGT) – FAO 360
  • RGT HIMALAYAXX (RAGT) – FAO 320

Pe langa acestia, avem in portofoliul si un hibrid de porumb rezistent la cicloxidim – ALEXXANDRA DUO (RAGT) – FAO 340.

Asadar, daca alegeti hibridul potrivit fermei dvs. si adaptati tehnologia la cerintele acestuia, nu aveti cum sa nu iesiti pe plus!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.