Umiditatea favorizeaza aparitia bolilor. Ce este de facut?

Umiditatea creeaza conditii favorabile pentru aparitia unor boli, atat in cazul culturilor de cereale paioase, cat si la legume, vita de vie sau in pomicultura.

Acum este momentul in care trebuie sa intram pentru tratamentul 3 la cereale paioase ca sa protejam spicul de agenti patogeni foarte periculosi, asa cum este Fusarium spp., dar si aparatul foliar, pentru mentinerea verde pe o perioada mai lunga de timp si pentru hranirea spicelor.

Solutia iscusita este Salvator 25 EW, ce contine 250 g/l tebuconazol, alaturi de Comet (200 g/l piraclostrobin).

Dar nu numai cerealele paioase au nevoie de protecție.

Important! Salvator 25 EW combate fainarea la mar, vita de vie si castraveti, alternarioza la tomate, rapanul la mar sau monilioza la speciile de samburoase. Despre Salvator 25 EW stim ca este un fungicid cu actiune preventiva, curativa si eradicativa, absorbit in tesuturi in 2 ore de la aplicare. El se transloca acropetal si are un efect de lunga durata (10-14 zile) ceea ce il recomanda pentru tratamente in aceasta perioada.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.