Tu ai ales ce hibrid de floarea soarelui cultivi in acest sezon?

Floarea soarelui este probabil cea mai raspandita planta oleifera de la noi din tara. Pentru aceasta primavara, am pregatit 3 hibrizi iscusiti cu continut ridicat de ulei si acid oleic, de tip Clearfield sau Express, cu potential foarte ridicat de productie, cu toleranta ridicata la boli si bine adaptati la conditiile din tara noastra:

  • MAS 86 CP – hibrid Clearfield Plus de tip linoleic;
  • RGT VOLLCANO – hibrid Clearfield Plus, de tip high oleic;
  • RGT VOLLTER – hibrid cu tehnologie Express.

Nu ramane decat sa alegi hibridul potrivit fermei tale, sa aplici o tehnologie ca la carte si, la final, sa tragi linie pe plus!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.