Tratati-va culturile de cereale paioase cu Diamond Allegro

grauAcolo unde vremea permite, momentul efectuarii tratamentelor fitosanitare la culturile de cereale paioase este iminent, asa ca este important sa alegeti cea mai potrivita tehnologie de combatere a bolilor si daunatorilor. In newsletter-ul de astazi va prezentam pachetul Diamond Allegro, care inglobeaza urmatoarele produse de protectia plantelor: erbicidul Rival Superstar 75 GD (0,02 kg/ha), doua fungicide – Bumper 250 EC (0,50 l/ha) si Allegro (0,75 l/ha), insecticidul Faster 10 CE (0,15 l/ha) dar si fertilizantul foliar Microfert U (3,00 l/ha).

Erbicidul Rival Superstar 75 GD este selectiv fata de cerealele paioase, combatand un spectru mare de buruieni dicotiledonate anuale si perene, inclusiv pe cele rezistente la 2,4 D. Cele doua fungicide Bumper 250 EC si Allegro va vor ajuta sa combateti o serie de boli foliare si ale spicului, avand o eficacitate puternica pe durata a mai multor saptamani.

Referitor la Faster 10 CE, trebuie sa stiti ca este un piretroid de sinteza nesistemic, cu actiune de contact si prin ingestie, cu spectru larg de actiune asupra daunatorilor din culturile de cereale paioase. Va recomandam sa utilizati si fertilizantul foliar Microfert U, inclus in acest pachet, pentru o dezvoltare si o crestere uniforma a plantelor.

Asadar, daca vreti sa cumparati pachetul Diamond Allegro puteti obtine o reducere de 26,69% la indeplinirea conditiilor contractuale, ajungand la un cost de 229,90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 313,60 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 240 de puncte.

Daca v-au convins caracteristicile pachetului Diamond Allegro si doriti sa-l achizitionati, puteti lua legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.