Tratati samanta cu SIGNAL 300 ES

porumb boabeCu totii stim ca, fara o samanta de calitate, careia sa i se aplice un tratament adecvat impotriva bolilor cu transmitere prin samanta si sol, precum si impotriva daunatorilor de sol, startul unei culturi poate fi afectat si in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei, sau chiar intoarcerea culturii. In vederea acestui lucru, va aducem in atentie insecticidul Signal 300 ES, comercializat de ALCEDO.

Produsul este omologat in Romania ca tratament samanta la urmatoarele culturi si in urmatoarele doze: grau, orz 2.5 l/t, daunator tinta Agriotes spp. (Viermi sarma) si, de asemenea pentru porumb si floarea-soarelui 2 l/t, tot pentruAgriotes spp.

Signal 300 ES, un produs cu efect repelent si actiune de contact, a fost folosit in ultima perioada pe suprafete importante, demonstrand un bun efect, ceea ce-l recomanda drept o buna alternativa la produsele consacrate tratamentului samanta cu insecticid, fiind un produs fara restrictii de folosire.

Insecticidul asigura o protectie buna impotriva daunatorilor specifici si lucru foarte important la un produs insecticid pentru tratamentul semintei, nu diminueaza capacitatea germinativa a semintei.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest insecticid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.